No items found.

Service & Advies

Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Onderhoud & Herstellingen

Bij Trim Vélo zorgen we samen met u dat uw fiets in topconditie blijft. Met het juiste onderhoud wordt immers veel ellende voorkomen. Is er dan toch een probleem? Dan staan onze gediplomeerde herstellers u uiteraard bij.

Wat kunt u zelf doen?

We helpen u desgewenst met allerhande sprays, oliën en verschillende onderdelen om zelf kleine herstellingen uit te voeren. We kunnen u adviseren zodat u zelf uw pedalen of ketting kan smeren, uw bandendruk in de gaten houdt, de remmen en de zadelhoogte afstelt …

Tijd voor een groot onderhoud?

Als u bij ons een fiets aanschaft, krijgt u van ons een gratis onderhoudsplan. Dat houdt in dat we gedurende twee jaar uw fiets nakijken na 500 kilometer, 2000 kilometer, 4000 kilometer en daarna elke 2000 kilometer. Na deze 2 jaar vragen we hiervoor een kleine meerkost.

Is uw fiets kapot?

Als u bij ons komt met een probleem aan uw fiets zorgen wij voor een snelle diagnose van wat er mis is. Daarna kijken we samen met u in de agenda om de herstelling in te plannen. Voor een snelle diagnose vragen we u ook een afspraak te maken per telefoon of per e-mail!

Lening, Leasing & Verzekeringen

Ook over de lening, leasing of verzekering kennen wij inmiddels het klappen van de zweep. Wij hebben voor u de laatste informatie en zijn op de hoogte van alle wettelijke verplichtingen. Daarom kunnen we u met raad en daad bijstaan voor bijvoorbeeld het aanvragen van een nummerplaat. Bij aankoop krijgt u daarvoor van ons een mooi pakketje – digitaal of op papier – met alle nodige documenten om de aanvraag op orde te krijgen.

Cadeaubon

U kunt bij ons in de winkel terecht voor een cadeaubon van elk gewenst bedrag. Wij pakken hem mooi in en u hoeft het alleen nog maar af te gaan geven. Het ideale cadeau voor elke fietsliefhebber: een bon van Trim Vélo!

Kunnen we u helpen?

Welke fiets past het beste bij uw profiel of lichaamsbouw? Met welke accessoires maakt u uw fietstocht nog aangenamer? En hoe zit dat met de verzekering? We staan u graag met raad en daad bij

Contact

Openingsuren

  • Ma: gesloten
  • Di: 10 - 12 en 13 - 18
  • Wo: 10 - 12 en 13 - 18
  • Do: 10 - 12 en 13 - 18
  • Vr: 10 - 12 en 13 - 18
  • Za: 9 - 12 en 13 - 17
  • Zo: gesloten