No items found.

Accessoires

Want de perfecte fiets kan nog beter

Bij Trim Vélo helpen we u ook graag verder met verschillende accessoires. Kom zeker een kijkje nemen in de winkel. U vindt er onder andere:

Herstel- en Onderhoudsproducten

We helpen u desgewenst met allerhande sprays, oliën en verschillende onderdelen om zelf kleine herstellingen uit te voeren.

Sloten, Verlichting & Zichtbaarheid

Vaste sloten, kettingsloten, losse fietslampjes of vast gemonteerd op de fiets, afhankelijk van uw profiel zorgen we voor veiligheid en verlichting.

Kinderzitjes

Ook aan de allerkleinsten wordt gedacht: bij ons vindt u zeer veilige en hoogwaardige kinderzitjes die lang met uw (klein-)kind kunnen ‘meegroeien’.

Fietstassen

Neemt u vaak een laptop mee? Is het belangrijk dat de fietstassen waterdicht zijn of gemakkelijk losgemaakt kunnen worden? Wij helpen u aan een fietsendrager op maat.

Kledij & Schoenen

Comfortabele kledij, handige fietsschoenen, ook voor uw fietskleding bent u bij ons aan het juiste adres.

Fietsendragers

Mag het van u nog wat verder weg? Met een fietsendrager op de auto bent u zo in weer een nieuwe omgeving. Wij kijken mee naar uw type auto, het aantal fietsen, …

Helmen

Safety first! Voor iedere fietser klein of groot hebben wij de juiste, veilige helm. Hier kiest u uit sportievere modellen, modellen geschikt voor hogere snelheden, kinderhelmen en nog veel meer.

Kunnen we u helpen?

Welke fiets past het beste bij uw profiel of lichaamsbouw? Met welke accessoires maakt u uw fietstocht nog aangenamer? En hoe zit dat met de verzekering? We staan u graag met raad en daad bij

Contact

Openingsuren

  • Ma: gesloten
  • Di: 10 - 12 en 13 - 18
  • Wo: 10 - 12 en 13 - 18
  • Do: 10 - 12 en 13 - 18
  • Vr: 10 - 12 en 13 - 18
  • Za: 9 - 12 en 13 - 17
  • Zo: gesloten